Heippa taas. Musta tuli toistamiseen kummitäti tänään ja onneksi poika sai normaalin nimen eikä näitä nykyajan hirviöitä. Kiitokset voileipäkakusta ja maittavista nauruista :)

Heti kotiin päästyäni sai korkkarit kyytiä suoraan päin eteisen seinää. Ei muuta ku lenkkarit jalkaan ja pururadalle koirien kaa,tuli sitten siinä mentyä sellasta vauhtia et nyt on pakko olla hetki aloillaan(kuten näkyykin). Oon ylpee ittestäni miten oon saanu näit kuntopiikkejä monta kertaa viikossa! Vanha sohvaperuna ja sipsipossu löytyykin nyt kolmetoista kiloa hoikempana pururadalta. Ihana olo ollut nyt jokaisen lenkin jälkeen et enää ei edes ole paha olo mitenkään. Keskikesällä on sitten vielä hienompaa kun sillon noi viileät after jog-suihkut tuntuu paremmilt :) En malta odottaa! Kirjolohisiivukin ottaa nyt uunissa hiukan väriä ylleen,nam.

Olis tarkotus mennä viäl töihinki tänään. Nyt ainakin jaksaa kun tietää miten on jo tänään tehny jottai hyödyllistä. En voi olla ajattelematta kummipoikaani,kyllä hänest pelimies tulee kun jo tätinsä paidannappei kovin availi pikku kätösillään :) Odotan taas mitä mahtaa ens viikko tuoda tullessaan kun ois luvassa pienimuotoista esimieskoulutustaki parina päivänä. Keskiviikkona saaki sit raataa 11 tuntii,mut toivottavast näkyy sen mukasest palkkapussis. Autolaina ois kiva maksaa nopiaan takas.